2014. január 22., szerda

Okos Doboz 5-11 éves gyerekeknek a közismereti tárgyak tananyagainak elsajátításához

Immár teljes tartalmában elérhető az Okos Doboz, amely az 5-11 éves gyermekek számára a Nemzeti Alaptantervhez és a Kerettantervhez szorosan illeszkedve segíti a közismereti tárgyak tananyagainak elsajátítását és a kognitív készségek és képességek érdekes, játékos fejlesztését.

Az Okos Doboz egy teljes egészében magyar fejlesztésű digitális teszt- és feladatgyűjtemény, mely a 4Kids Meseportál Kft. megbízására valósult meg az Egyszervolt.hu gondozásában. A feladatok fejlesztése során a Nemzeti Alaptanterv hat kiemelt tantárgyának (magyar nyelv és irodalom, matematika, környezetismeret, vizuális kultúra, ének-zene) összes témaköréhez mintegy 170 feladatsor készült, melyek további 6-6 konkrét feladatot tartalmaznak. Az első osztályosoknak szóló tananyag hangalámondással készült, így a legkisebbek is élvezhetik a játékos tanulást.
Az Okos Doboz egy magyar fejlesztésű digitális teszt- és feladatgyűjtemény. Folyamatosan bővülő és megvásárolható kínálata jelenleg 251 feladatsort tartalmaz, összesen 1506 feladattal. Ebből most 48 feladatsor, amelyiken nem szerepel a "Megvásárolható" jelzés, ingyenesen kipróbálható a „Próbáld ki!” gombra kattintva
Forrás: tehetseg.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése